HESABIM
GİRİŞ YAP

Hoşgeldiniz! Hesabınıza buradan giriş yapabilirsiniz.

Yardım
ya da
YENİ HESAP OLUŞTUR

Bilgilerinizi girerek yeni bir hesap edinebilirsiniz.

Ayşe Hilal Kaymak

Vakfımız bursiyeri olmaya hak kazanan öğrenciler gerekli şartları sağladıkları takdirde lisans eğitimleri süresince bursiyerimiz olmaya devam etmektedirler. Bursiyer öğrencilerimizin vakfımızla irtibatının gönüllülüğe dayalı, etkili ve uzun soluklu olmasını ümit ettiğimizden öğrencilerimizle yalnızca burslar vesilesiyle değil aynı zamanda düzenlediğimiz kitap kulüpleri, konuşmalar ve seminerler vesilesiyle de bir iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bu düşünceyle her bir sene için özel olarak tasarlanmış vakıf seminerlerimiz bulunuyor. Vakfımızla irtibatı henüz yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimiz için çeşitli geziler, seminerler ve kitap kulüplerinden oluşan bir programımız var.

Sene boyunca 4 seminer, 6 kitap kulübü ve 3 gezi etkinliğimiz oluyor. İlk seminerimizde yeni öğrencilerimize vakfımızın genel tanıtımını yapıyoruz ve vakıf faaliyetlerinin amacını konuşuyoruz. Diğer üç seminerimiz ise "Üniversite Nedir, Üniversiteli Kimdir?", "Mesleki Başarı ve Mutluluk İlişkisi" ve "Kişilik İnşası ve Sosyal Çevre" isimleri altında düzenleniyor. Bu seminerler vakıf başkan yardımcımız Ayşe Hilal Kaymak tarafından veriliyor.

Seminerlerin yanında dönem boyunca öğrencilerimizle ortak karar vererek belirleyeceğimiz üç farklı gezi yapıyoruz. Bu geziler İstanbul içindeki çeşitli tarihi yapılar veya müzelere düzenleniyor.

Ayrıca her ay bir kitap kulübü faaliyeti yapıyoruz. Yıl boyunca, öğrencilerimizin oylarıyla belirlenecek 6 farklı kitap seçip, beraberce okuduğumuz bu kitaplar üzerine tartışıyoruz.

Tüm bu faaliyetler vasıtasıyla güzel vakitler paylaşmayı umduğumuz yeni öğrencilerimizle tanışmayı heyecanla bekliyoruz!

Sayfayı Paylaş :