HESABIM
GİRİŞ YAP

Hoşgeldiniz! Hesabınıza buradan giriş yapabilirsiniz.

Yardım
ya da
YENİ HESAP OLUŞTUR

Bilgilerinizi girerek yeni bir hesap edinebilirsiniz.

Cevdet Yaşaroğlu

Vakfımız bursiyeri olmaya hak kazanan öğrenciler gerekli şartları sağladıkları takdirde lisans eğitimleri süresince bursiyerimiz olmaya devam etmektedirler. Bursiyer öğrencilerimizin vakfımızla irtibatının gönüllülüğe dayalı, güçlü ve uzun soluklu olmasını ümit ettiğimizden öğrencilerimizle yalnızca burslar vesilesiyle değil aynı zamanda düzenlediğimiz kitap kulüpleri, konuşmalar ve seminerler vesilesiyle de bir iletişim kurmak istiyoruz. Bu düşünceyle her bir sene için özel olarak planlanmış vakıf seminerlerimiz bulunuyor. Vakfımızla irtibatı henüz yeni başlayan öğrencilerimiz içinse ilk senelerinde çeşitli geziler ve kitap kulüpleri düzenlediğimiz bir program hazırladık.

İlk seminerimizde yeni öğrencilerimize vakfımızın genel tanıtımını yapacağız ve vakıf faaliyetlerinin amacını konuşacağız. Dönem içinde üç ayrı seminerimiz daha olacak. Bu seminerler sırasıyla "Üniversite Nedir, Üniversiteli Kimdir?", "Meslekte Etik, Başarı ve Mutluluk İlişkisi" ve "Kişilik İnşası ve Sosyal Çevre" isimleri altında düzenlenecek. Bu seminerler vakıf başkanımız Cevdet Yaşaroğlu tarafından verilecek.

Bu seminerlerin yanında dönem boyunca öğrencilerimizle ortak karar vererek belirleyeceğimiz üç farklı gezi yapacağız. Bu geziler İstanbul içindeki çeşitli tarihi yapılar veya müzelere düzenlenecek.

Ayrıca her ay bir kitap kulübü faaliyeti yapacağız. Yıl boyunca, öğrencilerimizin oylarıyla belirlenecek 6 farklı kitap seçip, beraberce okuduğumuz bu kitaplar üzerine tartışacağız.

Yeni öğrencilerimizle tanışmayı heyecanla bekliyoruz!